1-50 of 1581 results (10ms)
2019-02-20 §
23:30 <zhuyifei1999_> begin rebuilding all docker images T178601 T193646 T215683 [tools]
23:25 <zhuyifei1999_> upgraded toollabs-webservice on tools-bastion-02 to 0.44 (newly-built version) [tools]
23:19 <zhuyifei1999_> this was built for stretch. hopefully it works for all distros [tools]
23:17 <zhuyifei1999_> begin build new tools-webservice package T178601 T193646 T215683 [tools]
21:57 <andrewbogott> moving tools-static-13 to a new virt host [tools]
21:34 <andrewbogott> moving the tools-static IP from tools-static-13 to tools-static-12 [tools]
19:17 <andrewbogott> moving tools-bastion-02 to labvirt1004 [tools]
16:56 <andrewbogott> moving tools-paws-worker-1003 [tools]
15:53 <andrewbogott> moving tools-worker-1017, tools-worker-1027, tools-worker-1028 [tools]
15:03 <andrewbogott> moving tools-exec-1413 and tools-exec-1442 [tools]
2019-02-19 §
01:49 <bd808> Revoked Toolforge project membership for user DannyS712 (T215092) [tools]
2019-02-18 §
20:45 <gtirloni> upgraded and rebooted tools-sgebastion-07 (login-stretch) [tools]
20:22 <gtirloni> enabled toolsdb monitoring in Icinga [tools]
20:03 <gtirloni> pointed tools-db.eqiad.wmflabs to 172.16.7.153 [tools]
18:50 <chicocvenancio> moving paws back to toolsdb T216208 [tools]
13:47 <arturo> rebooting tools-sgebastion-07 to try fixing general slowness [tools]
2019-02-17 §
22:23 <zhuyifei1999_> uncordon tools-worker-1010.tools.eqiad.wmflabs [tools]
22:11 <zhuyifei1999_> rebooting tools-worker-1010.tools.eqiad.wmflabs [tools]
22:10 <zhuyifei1999_> draining tools-worker-1010.tools.eqiad.wmflabs, `docker ps` is hanging. no idea why. also other weirdness like ContainerCreating forever [tools]
2019-02-16 §
05:00 <zhuyifei1999_> fixed by restarting flannel. another puppet run simply started kubelet [tools]
04:58 <zhuyifei1999_> puppet logs: https://phabricator.wikimedia.org/P8097. Docker is failing with 'Failed to load environment files: No such file or directory' [tools]
04:52 <zhuyifei1999_> copied the resolv.conf from tools-k8s-master-01, removing secondary DNS to make sure puppet fixes that, and starting puppet [tools]
04:48 <zhuyifei1999_> that host's resolv.conf is badly broken https://phabricator.wikimedia.org/P8096. The last Puppet run was at Thu Feb 14 15:21:09 UTC 2019 (2247 minutes ago) [tools]
04:44 <zhuyifei1999_> puppet is also failing bad here 'Error: Could not request certificate: getaddrinfo: Name or service not known' [tools]
04:43 <zhuyifei1999_> this one has logs full of 'Can't contact LDAP server' [tools]
04:41 <zhuyifei1999_> nslcd also broken on tools-worker-1005 [tools]
04:34 <zhuyifei1999_> uncordon tools-worker-1014.tools.eqiad.wmflabs [tools]
04:33 <zhuyifei1999_> the issue was, /var/run/nslcd/socket was somehow a directory, AFAICT [tools]
04:31 <zhuyifei1999_> then started nslcd vis systemctl and `id zhuyifei1999` returns correct stuffs [tools]
04:30 <zhuyifei1999_> `nslcd -nd` complains about 'nslcd: bind() to /var/run/nslcd/socket failed: Address already in use'. SIGTERMed a background nslcd, `rmdir /var/run/nslcd/socket`, and `nslcd -nd` seemingly starts to work [tools]
04:23 <zhuyifei1999_> drained tools-worker-1014.tools.eqiad.wmflabs [tools]
04:16 <zhuyifei1999_> logs: https://phabricator.wikimedia.org/P8095 [tools]
04:14 <zhuyifei1999_> restarting nslcd on tools-worker-1014 in an attempt to fix that, service failed to start, looking into logs [tools]
04:12 <zhuyifei1999_> restarting nscd on tools-worker-1014 in an attempt to fix seemingly-not-attached-to-LDAP [tools]
2019-02-14 §
21:57 <bd808> Deleted old tools-proxy-02 instance [tools]
21:57 <bd808> Deleted old tools-proxy-01 instance [tools]
21:56 <bd808> Deleted old tools-package-builder-01 instance [tools]
20:57 <andrewbogott> rebooting tools-worker-1005 [tools]
20:34 <andrewbogott> moving tools-exec-1409, tools-exec-1410, tools-exec-1414, tools-exec-1419 [tools]
19:55 <andrewbogott> moving tools-webgrid-generic-1401 and tools-webgrid-lighttpd-1419 [tools]
19:33 <andrewbogott> moving tools-checker-01 to labvirt1003 [tools]
19:25 <andrewbogott> moving tools-elastic-02 to labvirt1003 [tools]
19:11 <andrewbogott> moving tools-k8s-etcd-01 to labvirt1002 [tools]
18:37 <andrewbogott> moving tools-exec-1418, tools-exec-1424 to labvirt1003 [tools]
18:34 <andrewbogott> moving tools-webgrid-lighttpd-1404, tools-webgrid-lighttpd-1406, tools-webgrid-lighttpd-1410 to labvirt1002 [tools]
17:35 <arturo> T215154 tools-sgebastion-07 now running systemd 239 and starts enforcing user limits [tools]
15:33 <andrewbogott> moving tools-worker-1002, 1003, 1005, 1006, 1007, 1010, 1013, 1014 to different labvirts in order to move labvirt1012 to eqiad1-r [tools]
2019-02-13 §
19:16 <andrewbogott> deleting tools-sgewebgrid-generic-0901, tools-sgewebgrid-lighttpd-0901, tools-sgebastion-06 [tools]
15:16 <zhuyifei1999_> `sudo /usr/local/bin/grid-configurator --all-domains --observer-pass $(grep OS_PASSWORD /etc/novaobserver.yaml|awk '{gsub(/"/,"",$2);print $2}')` on tools-sgegrid-master to attempt to make it recognize -sgebastion-07 T216042 [tools]
15:06 <zhuyifei1999_> `sudo systemctl restart gridengine-master` on tools-sgegrid-master to attempt to make it recognize -sgebastion-07 T216042 [tools]